Najnovšie recenzie zo sekcie Postrekovače
prakticky
Vykonny
Je to pecka, uvidím dokedy vydrží, zatiaľ je perfektný postrekovač
- Ľahký, dobre sa nosí.
- Chýbajú rôzne trysky na rozprašovanie.
- Predajná cena v porovnaní s konkurenciou.
- .
Som spokojný
Chýbali tesnenia
- Zatiaľ len vyskúšané,ale spokojnosť
- splnilo moje očakávanie
to ukáže čas
- ľahký, kvalitné spracovanie a dobrá obsluha
- slabší tlak postreku, neporovnateľný s benzín - motorovým postrekovačom
Veľmi kvalitne spracovaný produkt. Odliatky sú pekne opracované, nádrž je masívna, batéria je krásne skovaná, dobre sedí na chrbte. Jediný nedostatok vidím v slabšom tlaku postreku napríklad proti benzínovým postrekovačom. Inak práca je dobrá, tichá a dá sa používať aj v skleníku, čo benzínové nie je možné.
- Postrekovač funguje veľmi dobre. Je ľahký a jednoduchá obsluha. Už len koľko vydrží.
- žiadna
- Všetko funkčné, vynikajúci dostrek.
- Jednoduchá manipulácia, kvalitné spracovanie.
Trošku náplne zostava v nádobe, ktoré čerpadlo nedokáže vysať.
- Jednoduché ovládanie
PROTECO 2l ruční tlakový GARDEN 10.80-PT-02
Pridané: 7. apríla 2025
(naposledy upravené 7. apríla 2025)
Zakúpený v Proteco naradie
- Jednoduché ovládanie
Lebo je aku
- ľahký postrekovač, silný tlak, dobrá vybavenosť rôznymi tryskami, možnosť premiešania zmesi, regulácia tlaku, nabíjačka s ukazovateľom ukončenia nabíjania, na postrekovači je ukazovateľ stavu batérie
- V návode chýba spôsob montáže, alebo uchytenia ramienok. Taktiež chýba postup skladania trysiek (tesnenia).
- v danej cene, som neocakaval velmi velku kvalitu, to sa aj stalo.
- regulator rozstreku - jemnosti/velkosti rozstreku ma velmi citlive nastavovanie , v podstate je to opat nekvalitny dizajn, ak ste uz v minulosti pracovali s lepsim naradim, toto odporucam len ako zalozne zariadenie
ako zaloha fajn
- nema odvzdusnenie
Nastavenie trysky
- Nerozprašuje vodu, ale tečie
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »